Kritina BRAMAC

Strešniki BRAMAC

Samo najboljše je dovolj dobro. Strešniki Bramac so izdelani izključno iz naravnih surovin: portlandskega cementa, mletega peska in železooksidnih pigmentov, ki se skupaj z vodo zgostijo v po EU standardu EN 490 visokokakovostni beton. V primerjavi z ostalimi strešnimi materiali postajajo s časom še čvrstejši in tako omogočajo dolgo življenjsko dobo strešnikov Bramac. Proizvodnja strešnikov je avtomatska, brez odpadkov, ki bi ogrožali okolje. Nenehen nadzor kakovosti med proizvodnjo, pa tudi zunanji preizkusi so osnova za 30-letno jamstvo za poškodbe ob zmrzali. Do morebitnih razlik v barvi pride zaradi uporabe naravnih surovin. Poleg tega so te razlike lahko posledica tudi onesnaženosti okolja ali tehnoloških dogajanj med procesom vezave. Vendar so te le začasne in niso znak pomanjkljive kakovosti. Spremembe na površini strešnika so lahko tudi kot posledica vpliva okolja.

Območje uporabe

Strešniki so uporabni za vse poševne strehe (dvokapne, enokapne, čopaste) v vseh podnebjih in na vseh nadmorskih višinah. Za individualno oblikovanje lahko izbirate med desetimi različnimi modeli in štirinajstimi barvami strešnikov Bramac. Tako bo streha čisto po vašem okusu, prilagojena arhitekturi vaše hiše, okolici in pokrajini.

Kakovost

Strešnike izdelujejo po licenci avstrijskega podjetja Bramac. Z več kot 130 preizkusi pri vsaki proizvodnji strešnikov nadzorujemo brezhibnost njihove kakovosti. Nadzor se začne pri izbiri surovin, kot so visokokakovostni pesek, apnenec in glina, ki se žgeta v portlandski cement, ter voda, in konča pri embalaži, ki je primerna za izdelek. Poleg tega so vsi delovni in proizvodni postopki v vseh Bramacovih obratih urejeni po standardih ISO 9001:2000.

S tem je Bramac eno prvih podjetij v industriji gradbenih materialov, ki ves čas zagotavljajo stalno visoko raven storitev (ta je vedno občutno višja, kot je zakonsko zahtevano). Bramacova kakovost je že pregovorna, kar dokazuje 30 let jamstva na material. V tem času kupcu brezplačno nadomestimo vse betonske strešnike Bramac, ki dokazljivo
ne ustrezajo zahtevam, navedenih v standardih EN 490 in EN 491. Hkrati za isti čas dodatno jamčimo za poškodbe ob zmrzali.

O kakovosti Bramacovih izdelkov se je do danes prepričalo že preko 100.000 lastnikov hiš v Sloveniji. Kakovost so potrdili tudi strokovnjaki: vsi strešniki so odlikovani z znakom kakovosti Zveze avstrijskih izdelovalcev betonskih in končnih izdelkov ter z avstrijskim znakom za kakovost, vsi izdelki pa so tudi preverjeni po evropskih predpisih. Strešniki modela Klasik, Donav in Rimski so prejemniki slovenskega priznanja znaka kakovosti v graditeljstvu, ki ga podeljuje ZRMK.