Kovinska strešna kritina Gerard

Kovinska kritina Gerard pokriva strehe več kot milijon stanovanjskih in poslovnih stavb po svetu. Graditelje v 120 državah, med njimi tudi številne slovenske, so prepričale njene izjemne lastnosti. Plošče Gerardovih enkratnih jeklenih strešnikov so izdelane iz visokokakovostnega jekla, prevlečenega s cink–aluminijem, ki kritini daje trdnost in zaščito.

Zmeraj lepa

Kritina Gerard je oblikovana v skladu s tradicijo in polepša arhitekturni slog vsake stavbe. Široka barvna paleta omogoča ustvarjalnost pri izbiri barvnih kombinacij. Zaradi posipa iz naravnega kamenja se z leti ne razbarva.

Dolga življenjska doba

Jeklo, prevlečeno s cink-aluminijem, je izjemno odporno proti koroziji. Takšna zaščita deluje kot pregrada in zagotavlja praktično v vseh okoljih boljše lastnosti kot pocinkane prevleke.

Lahka

S 7 kg/m2 je ena najlažjih kritin, zato je obtežba konstrukcije manjša. Ker konstrukcije ni potrebno dodatno ojačiti, lahko dosežemo znatne prihranke.

Odporna proti potresu

Tudi ob potresu obdrži trdnost, se ne seseda in ne povzroča nadaljnje škode in razkritja strehe.

Odporna proti vetru

Edinstven način prekrivanja strešnikov preprečuje zamakanje, vodoraven način pritrjevanja pa zagotavlja, da tudi pri zelo močnem vetru strešne plošče ostanejo na mestu.

Odporna proti snegu in toči

Lahka in močna kritina brez težav zdrži obremenitev snega. Naravna struktura kamnitega nanosa obdrži sneg na mestu, dokler se ne stopi. Odporna je proti poškodbam tudi velikih zrn toče.

Zmanjša hrup

Prevlečena površina strešnikov ter prepletajoč sistem polaganja strehe Gerard zmanjša prenos zvoka.

Odporna proti ognju

Njena negorljiva jeklena podlaga in površinski premaz preprečujeta širjenje ognja. Zaradi majhne teže strehe je nevarnost sesedanja precej manjša.

Omogoča zbiranje pitne vode

Deževnica, zbrana s strehe Gerard, izpolnjuje merila Svetovne zdravstvene organizacije za kakovost pitne vode.

Poiščite jo v trgovinah Skupine Topdom

Izbirate lahko med strešniki Gerard: Klasik, Tradicional, Milano, Corona, Oberon in Diamant v številnih barvnih odtenkih. Spoznajte odličnost strešne kritine Gerard in se pridružite množici zadovoljnih uporabnikov po vsem svetu, ki bivajo pod to izjemno streho.