Revizijska vrata

Revizija - v današnjih časih izredno priljubljena beseda, ki pomeni pregled, nadzor. 

Vrata - onemogočajo vizualni in fizični kontakt med dvema prostoroma.

 

Pri suhomontažni gradnji je eden od glavnih atributovlažje in cenejše postavljanje različnih vodnikov, kot so električni, vodovodni, odtočni, plinski in vodniki za grelne medije. Zaradi lahkega dostopa, montaže in pokrivanja razvodov, števcev, estetike in predvsem varnosti v skupini TOPDOM nudimo pravo rešitev za vsak problem. V tem članku bomo glede na namen predstavili vse potrebne in možne vrste revizijskih vrat.

 

V osnovi so revizijska vrata Topdom dimenzij od 150 x 150 mm do 1000 x 1000 mm z vsemi, tudi pravokotnimi merami. Vsa so narejena iz kakovostnih materialov in certificirana s CE certifikatom.

 

Revizijska vrata za suhogradnjo delimo na tri osnovne modele.

 

Revizijska vrata Topdom z mavčno ploščo

Namenjena so za montažo v gips montažne stene ali stropove. Osnova je iz izredno kakovostno in natančno izdelanega aluminijastega okvirja z vodili, v katerega je že v osnovnem modelu vgrajena vodoodbojna mavčna plošča debeline 12,5 mm in 25 mm. Zapiralo je magnetno, tako da na zunanji strani ni vidne ključavnice, kar omogoča izredno estetsko dovršeno in visokonivojsko vgradnjo revizijskih vrat. Pri modelu z mavčno ploščo nudimo zelo širok asortiman revizijskih vrat, ki omogočajo vodoodbojnost, popolno vodonepropustnost, zrakotestnost in požarno varnost do 60 minut! Nekateri modeli pri montaži ne potrebujejo bandažiranja in so primerni za naknadno vgradnjo v gips stene ali stropove.

 

Kovinska Topdom revizijska vrata

Narejena so iz eluksirane pocinkane pločevine s panti in ključavnico. V osnovi so bele barve, lahko pa se jih dobi tudi v osnovni barvi, kar omogoča barvanje v RAL lestvici. Primerna so za montažo na gips plošče, ali na leseno in plinobetonsko podlago. Uporabljajo se tudi v prostorih s povečano vlago.

 

Revizijska vrata Topdom za vgradnjo keramičnih ploščic in drugih oblog

So ravno tako izdelana iz aluminijastega okvirja z aluminijasto podlogo. Namenjena so za montažo na gips, lesene ali plinobetonske stene. V notranji okvir se glede na izbrano velikost vgrajujejo keramične ploščice, parket ali kamen. Zapiralo je magnetno, s čimer dosežemo lepo zaključeno celoto v kopalnici ali kuhinji.