Mešalnica barv

Da ne bo težav pri izbiri barvnega tona (fasadnega, stenskega, lesenega, kovinskega, itd.), obiščite naše poslovalnice na Škofljici, v Grosuplju in v Kočevju, kjer s pomočjo mešalnih sistemov JUMIX in HELIOMIX izpolnimo še tako zahtevne želje kupcev!

 

 

Mešalni sistemi JUMIX

Jumix

JUMIX je mešalni sistem, ki zajema preko 24.000 barvnih odtenkov v široki paleti izdelkov. Vsi barvni odtenki se lahko v zelo kratkem času izdelajo lokalno, v trgovini oziroma JUMIX mešalnemu centru, z uporabo računalniške tehnologije in ustrezne strojne opreme.


Omogoča izdelavo različnih barvnih odtenkov za:

  • notranje zidne barve 
  • fasadne barve 
  • vse vrste ometov 
  • emajlov in lazur ...

 

JUMIX sistem je sestavljen iz štirih ključnih komponent in sicer Unipas niansirnih past, izdelkov, strojne opreme mešalnega centra ter receptur za izdelavo barvnega odtenka. Poleg lastne barvne karte s 348 barvnimi odtenki, z letom 2008 postaja druga uradna Jubova barvna karta tudi globalno dobro poznana NCS barvna karta, ki ima v standardnem naboru kar 1950 barvnih odtenkov.

 

 

Mešalni sistemi Heliomix

 

Heliomix


HELIOMIX je sodoben mešalni sistem, ki z mešanjem barv in niansirnih past omogoča izpolnitev barvite domišljije potrošnikov. Celotna paleta obsega preko 3000 barvnih odtenkov in je dosegljiva pri različnih kakovostih premazov. Z mešalnim sistemom HELIOMIX boste brez težav našli pravi barvni ton v želeni kakovosti za:

  • les
  • kovino
  • stene
  • betonske in fasadne površine ...

 

Platforma vam omogoča uporabo HELIOMIX sistema za več kot 20 različnih izdelkov našega asortimana. Da bi vam olajšali izbiro barvnih odtenkov, so v Heliosu izdelali sistem barvnih kart HARMONIA, ki vsebujejo raznolike kombinacije barvnih spektrov za različne notranje in zunanje površine.

 

Sistem barvnih kart HARMONIA sestavljajo HARMONIA Interier, HARMONIA Exterier in HARMONIA Bori. Poleg nabora omenjenih barvnih kart vam HELIOMIX mešalni sistem omogoča pripravo izbrane barvne nianse iz barvnih kart: Monicolor, Eurotrend in RAL.

 

 

Kako priti do željenega barvnega tona?

Preprosto. Vzorec blaga, tapete, talne obloge, keramike... primerjajte z našimi barvnimi predlogami.


Ko izberete barvni odtenek, vam prodajalec barvo v ustrezni kakovosti in željeni količini po recepturi zniansira na niansirnem stroju in jo nato zmeša v mešalnem stroju.