Predstavitev podjetja

O podjetju

 

1990

 

Podjetje SBS je družinsko podjetje, ustanovljeno leta 1990 z namenom učinkovite oskrbe kupcev v panogi gradbenega materiala in pri tem pozitivno poslovati ter širiti dobro ime. Trgovina je sprva delovala na področju gradbenega materiala. V najetih prostorih na Lavrici lastnik z nekaj zaposlenih začne pisati zgodbo.

 

1996

 

Z namenom lažjega poslovanja in sodelovanja na nabavnem trgu smo se povezali skupaj s 14 uspešnimi gradbenimi trgovinami v Sloveniji v podjetje Mreža trading d.o.o.

 

2001

 

Z odprtjem nove poslovalnice v dveh etažah na Škofljici (Gorenčeva ulica 11) razširimo prodajni asortiman tudi na področje tehničnega materiala. V sklopu nove trgovine je sodoben salon keramike in kopalniške opreme, oddelek z elektromaterialom in vodovodom, vrtni oddelek, oddelek s pohištvenim železom in izdelki široke potrošnje.

 

V tem letu smo preselili sedež in upravo podjetja z Lavrice na Škofljico.

 

Otvoritev nove trgovine v Kočevju (Podjetniško naselje), ki je usmerjena v prodajo gradbenega in tehničnega materiala, salon keramike in široko potrošnjo.

 

2003

 

Podjetje Mreža trading d.o.o. se preimenuje v skupino Topdom. Poleg sodelovanja na nabavnem trgu podjetja začnemo sodelovati tudi na prodajnem trgu.

 

2004

 

Z najemniškega prostora na Lavrici se preselimo na novo lokacijo na Lavrici (Dolenjska cesta 318). Tako kupcem lahko ponudimo  večjo izbiro asortimana in urejeno okolje, še vedno pa trgovina na Lavrici ostane osredotočena na gradbeni material. Trgovina je tudi opremljena s sončno elektrarno.

 

2007

 

Odpremo novo trgovino na novi lokaciji v Grosuplju (Taborska 34), ki je tudi največja SBS trgovina, kjer kupcem nudimo širok izbor tehničnega in gradbenega materiala, izdelke za široko potrošnjo, najsodobnejši salon keramike v okolici in specializiran oddelek elektromateriala, ki ga vodi usposobljen kader. Tudi ta trgovina je opremljena s sončno elektrarno.

 

2013

 

Na Lavrici odpremo sodobno železokrivnico (MEP) in tako kupcem ponudimo dodatno storitev – krivljeno armaturo.

 


S tradicijo, kakovostjo, zanesljivostjo in usposobljenim kadrom SBS poskrbi za svoje kupce od temeljev do strehe!

 

Vizija

Utrjevati položaj kakovostne trgovine z gradbenim in tehničnim materialom, s krepitvijo dolgoročnih poslovnih povezav in partnerskih odnosov, ter z razširjenim prodajnim programom kupcem ponuditi najboljše od temeljev do strehe.

 

Poslanstvo

Naša osnovna naloga je s pomočjo usposobljenega kadra, s sodelovanjem z uspešnimi poslovnimi partnerji, z izbiro kakovostnih izdelkov ter z iskanjem in odkrivanjem novosti, našim kupcem omogočati višji standard poslovanja in bivanja od temeljev do strehe.


Ključne vrednote

Poštenost, zaupanje, odzivnost, odgovornost, sodelovanje, znanje.

 

 • Poštenost

  Ker je predpogoj za dolgoročno poslovno uspešnost poslovna etika. Pošten odnos do dobaviteljev, kupcev in zaposlenih. 

 • Zaupanje

  Ker je zaupanje nujni pogoj za medsebojno sodelovanje in skupinsko delo v podjetju, ki omogoča uresničitev zastavljenih ciljev.

 • Odzivnost

  Ker je hitrost in fleksibilnost naša prednost.

 • Odgovornost

  Ker pri vsakodnevnih poslovnih dejavnostih upoštevamo družbene in okoljske potrebe in skrbimo za interakcijo z deležniki.

 • Sodelovanje

  Ker smo skupaj boljši in zmoremo več.

 • Znanje

  Ker je znanje moč.